KICKBOXING

utorak, 23.11.2010.

Tko s kime na Europskom

Odmah po dolasku u ponedjeljak (22.11.) navečer, svi naši reprezentativci uredno su prošli težinsku i liječničku kontrolu te je sačinjen ždrijeb:

Semi contact:
- 67 kg - Miroslav Grgić ("Moslavac" - Popovača)
- u 1/8 finala susreće se s Omerom Tekce, borcem iz Turske. U natjecateljskoj skupini je 14 boraca.

-94 kg - Pero Gazilj ("Mornar" - Split)
- kao aktualni Svjetski prvak u svojoj kategoriji nositelj je kategorije i propušta prvo kolo u 1/8 finala, a u 1/4 finalu susreće se s pobjednikom iz borbe Primož Bračić (Slo) i Paolo Niceforo (Ita). U kategoriji je inače 12 boraca

-70 kg - Ana Znaor ("Sušak" - Rijeka)
- u ovoj kategoriji je ukupno 8 natjecateljica, a svoju prvu borbu u 1/4 finalu Ana ima protiv kickboksačice iz Irske Lavine Cormack

Full contact:
-67 kg - Mario Katić ("MOKK" - Kaštela)
- svoju prvu borbu ima u 1/8 finala gdje će se susresti s Davydom Aakhahanovim iz Ukrajine, inače četvrtim nositeljem ove skupine u kojoj je ukupno 14 boraca.

-71 kg - Luka Tomić ("Pit Bull" - Split)
- 1/8 finala susreće se s Njemcem Dominikom Dellermannom. U natjecateljskoj skupini je ukupno 14 boraca.

-75 kg - Manuel Smoljan ("Budokai"
- Rovinj - propušta prvo kolo u 1/16 finala natjecateljske skupine u kojoj je 17 boraca, a svoju prvu borbu ima u 1/8 finala protiv Grčkog borca Gkerekos Alexandrosa.

-81 kg - Bojan Mišković ("Budokai" - Rovinj)
- u ovoj natjecateljskoj skupini je ukupno 16 boraca. Bojan svoju prvu borbu ima u 1/8 finala gdje će se susresti s Francuzom Machiana Geraldom.

-86 kg - Dino Vidović ("Pit Bull" - Split)
- svoju prvu borbu ima u 1/8 finala protiv Irca Richarda Kielyja . U ovoj natjecateljskoj skupini ukupno je 10 boraca

-91 kg - Agron Preteni ("Pit Bull" - Split)
- svoju prvu borbu ima u pretkolu - 1/8 finala ove natjecateljske skupine u kojoj je 9 boraca. Susresti će se s kickboksačem iz Italije - Umberto Lucci.

+91 kg - Marko Tomasović ("Pit Bull" - Split)
- u ovoj natjecateljskoj skupini je ukupno 11 kickboksača, a Marko svoju prvu borbu ima u 1/8 finala protiv borca iz Turske Kadira Yirdilima.

-48 kg - Vanja Radetić ("King" - Poreč)
- u njezinoj natjecateljskoj skupini je ukupno 8 kickboksačica, a svoju prvu borbu u 1/4 finala Vanja ima protiv nositeljice skupine - aktualne Europske prvakinje Talijanke Valerije Calabrese.

-56 kg - Antonela Begonja ("Croatia" - Zadar)
- propušta prvo kolo u 1/8 finala i svoju prvu borbu ima u 1/4 finala protiv pobjednice iz borbe Monika Petrova (Bul) i Ivona Nieroda (Pol. U ovoj natjecateljskoj skupini je ukupno 13 kickboksačica.

-70 kg - Nives Radić ("Pit Bull" - Split)
- kao nositeljica skupine (brončana s prethodnog i Europskog i Svjetskog prvenstva, a u kategoriji se nisu prijavile osvajačice srebrnih i zlatnih medalja), Nives propušta 1/4 finala i svoju prvu borbu ima u polufinalu, odnosno Nives je po ždrijebu osvojila brončanu medalju. U prvoj borbi susresti će se s pobjednicom iz četvrtfinalnog meča između Turkinje Sureyya Agil i Njemice Natahalie John.

Borbe počinju u srijedu.

- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #