KICKBOXING

četvrtak, 09.12.2010.

Završene pripreme - turnir može početi


Pripreme za održavanje jednog od najvećih Open kickboxing turnira -
Croatia Open - Final Fight 2010. u Rijeci su pri kraju.




Prijave su zaključene s 838 natjecatelja iz stotinjak klubova iz 9 zemalja - Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije, Njemačke, Švedske, Mađarske, Srbije, Makedonije - a što je vidljivo na naslovnoj web stranici za on line prijave - www.walb.de . Na toj se stranici može vidjeti za svaku natjecateljsku kategoriju broj natjecatelja. Broj sudionika je dosad najveći i Croatia Open Final Fight svrstava odmah iza WAKO svjetskih kupova.




U petak popodne i navečer su na rasporedu kontrolna vaganja i liječnički pregledi (od 17:00 do 22:00) te isto tako u subotu od 07:00 do 08:30.

U 10:00 planira se početak natjecanja, koji će se održavati na 6 tatamija i 2 ringa u riječkoj Dvorani Mladosti. Očekuje se završetak natjecanja do 22:00 sata. Natjecanje je predviđeno u 140 natjecateljskih skupina - od mlađih kadeta u semi contactu do seniora u low kicku, i kao što se može vidjeti na www.walb.de pojedine kategorije su stvarno brojne i iznimno teške - po više od 15 natjecatelja.

Posebno valja istaći da će na turniru sudjelovati trenutno najbolji svjetski semi contact borci: Gregorio Di Leo iz Italije i Mađar Krisztián Jároszkievicz, a uz njih svjetski poznati timovi Best Fighter iz Italije i Kiraly Team iz Mađarske. Pored njih tu je još cijeli niz svjetskih i europskih prvaka u mlađim dobnim skupinama. Pored mlađih, tu je i veliki broj natjecatelja u low kicku i full contactu koji se odvijaju u ringu, pa će to također biti zanimljivo gledateljima.

Riječka Dvorana Mladosti u subotu je središte hrvatskog kickboxinga i organizator poziva sve, a posebno građane Rijeke i okolice da dođu pogledati vrhunski kickboxing.




Vidimo se u subotu na Trsatu, zar ne?



- 23:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #